ANMÄLAN & INFO

VÅRTERMINEN 2022


Läs "Rullinformation" innan du anmäler dig!

ANMÄLAN TILL VÅRENS GRUPPER


Du som är en rutinerad sister ser att förändringar gjorts, välkommen till den nya kaos-eran där allt rull sker på söndagar vilket skapar utrymme för fler off-skateäventyr, sparar på våra ideella tränare och ger en känsla av egen skatehall! 


Lokalen i Oxelösund är inte klar för vårterminen, tiden är klar och vi rullar söndagar kl 1330-1430 så anmäl dig nu så återkommer vi med info när lokalen är klar!

Det är förhoppningsvis värt väntan :)


Skate Blå 1600 --> FULLBOKAD!


Men övriga grupper har platser kvar hörni!

 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, självklart!
Nej, jag vill diskutera det här hörni, kontakta mig!
 
 

ANMÄLAN VÅREN 22

VANLIGA FRÅGOR


Vad kostar det att rulla med SlaughterSisters?

Vår träningsavgift är 350 kr/ person och termin. För att rulla med oss måste man också vara medlem i vår moderförening Ung Kraft- det kostar 100 kr per år. 


Behöver man ha egen utrustning?

Du behöver ha en egen hjälm, vi lånar inte ut hjälmar. Däremot har vi rullskridskor och alla skydd för fritt lån under träningarna! 


Jag har en timme över i veckan- kan jag bli tränare även om jag är vuxen och inte kan rulla?

Vi har alla börjat så. Flera föräldrar till rullare passar på att stötta gänget genom att gå in som tränare i gruppen deras barn rullar i, så blir träningen en aktivitet tillsammans. Vi har tränare som är helt offskates och tränare som med tiden lär sig att fejka sin awesomness på hjul. Du är välkommen och vi behöver dig. 


Äter ni verkligen kakor varje träning?

Japp. Vi tror på att lära känna varandra i gruppen och att stärka varandra genom att prata om viktiga grejer på en kakstund. Så kakor är obligatoriskt :)


Mitt barn är något år yngre än er rekommenderade ålder, får vi anmäla ändå?

Vi sätter riktning på ungefär vilken ålder som rullar tillsammans, det handlar främst om att olika åldrar har olika mycket tålamod och koncentration och att många vill lära känna nya kompisar i ungefär samma ålder. Tränarna sätter planeringen utifrån åldersgrupperna förmågor och utvecklingsfaser.
Om du känner att ditt barn hanterar aktiviteten så har vi ingen anledning att bråka om det :) Egentligen vill vi ha stora grupper med rullare i alla åldrar tillsammans, så att alla lär av varandra!


Jag anmälde samma dag som informationen kom upp men vi fick ändå ingen plats?

Vi vet, och vi är ledsna för det. Vi vill verkligen att alla som vill rulla ska få möjlighet till det. Ibland så fylls platserna snabbt och hur gärna vi än vill ha tusentals grupper så finns det en begränsning i lokaltillgång och tränare.
Om du är intresserad av att bli tränare så vill vi gärna bli fler- hör av dig!


Vad innebär terminens t-shirt?

Det finns info om det i "Rullinfo", varje termin får alla rullare en supersnygg och väldigt exklusiv t-shirt- det ingår i träningsavgiften! Vi har olika färger för olika terminer så t-shirten är one of a kind. Designen är en stor logga fram och rullarens namn (eller eget val av namn) på ryggen.